Βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων

Κρατήσεις χωρίς Πλατφόρμες

Δημιουργούμε την αναγκαία υποδομή για να μπορέσετε να εξαρτάστε όλο και λιγότερο από τις πλατφόρμες για τις κρατήσεις σας.

Κάθε ιδιοκτήτης που θα ρωτήσετε θα ήθελε τουλάχιστον ένα σημαντικό μέρος των κρατήσεων που παίρνει κάθε χρόνο να μην είναι από τις πλατφόρμες μίσθωσης. Αν είστε ένας από αυτούς θα πρέπει να εξετάσετε μια απλή, οικονομικά προσιτή, αλλά και γρήγορα υλοποιήσιμη λύση που να σας παρέχει αυτή την δυνατότητα, δίνοντας σας την ευκαιρία να αυξήσετε τις κρατήσεις σας αποφεύγοντας τους ανταγωνιστές σας που καραδοκούν σε όλες τις πλατφόρμες.

Γι’ αυτό δημιουργήσαμε δυο λύσεις, η κάθε μια με 2 εναλλακτικές,  για κρατήσεις άνευ πλατφόρμας, δίνοντας σας την επιλογή: α) είτε να σας την παραδώσουμε έτοιμη και να τη διαχειριστείτε (και συντηρείτε) εσείς, ή β) να τη διαχειριστούμε και να τη συντηρούμε εμείς για εσάς, με συμφωνία συνεργασίας (Κάντε κλικ σε κάθε μια απο τις παρακάτω εικόνες για μεγέθυνση ή ανοίξτε το αντίστοιχο .pdf αρχείο).

Λύση 1 (Παράδοση σε εσάς – Διαχείριση από εσάς):

Λύση 2 (Διαχείριση από εμάς με συμφωνητικό):

Λύση 1

Παράδοση σε εσάς – Διαχείριση από εσάς

Επιλογή 1η:

Επιλογή 2η:

 

Λύση 2

Διαχείριση από εμάς με συμφωνητικό

Επιλογή 1η:

Επιλογή 2η:

<

PDF-Download
Πρώτη Λύση-1η επιλογή
PDF-Download
Πρώτη Λύση-2η επιλογή
PDF-Download
Δεύτερη Λύση-1η επιλογή
PDF-Download
Δεύτερη Λύση-2η επιλογή

Μπορείτε να καλέσετε στο 210 9810348 καθημερινά 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, για περισότερες πληροφορίες. Ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.