Προφίλ

“Αρκετά απο τα ακίνητα των πελατών μου επιτυγχάνουν τζίρους που υπερβαίνουν τα 50.000 €”

Βραχυχρόνιες Μισθώσεις

Εμπειρία+στόχοι = αποτελέσματα

Κρατήσεις

Τα περισσότερα από τα ακίνητα όπου αναλαμβάνω την διεύθυνση διαφήμιση/marketing και τον συντονισμό των κρατήσεών τους υπερβαίνουν το 75-90% της χωρητικότητας τους για την περίοδο της σεζόν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι κρατήσεις αρχίζουν ήδη από τον Μάρτιο ή συνεχίζονται σποραδικά και την χειμερινή περίοδο. Αυτό δεν επιτυγχάνεται μόνο με τις πλατφόρμες. Υπάρχουν πολλά εργαλεία και πολλοί παράγοντες που είναι αναγκαία για να πετύχει ένα σπίτι. 

Το επίκεντρο της δουλειάς μου είναι να μεγιστοποιήσω τα έσοδα και τα κέρδη σε βίλες και μικρές boutique ξενοδοχειακές μονάδες, έχοντας την ευθύνη για τον τζίρο, το μάρκετινγκ, την τιμολόγηση, τις στρατηγικές έκπτωσης και τις προ-check-in κρατήσεις (εκτός από τα ξενοδοχεία).

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας από το 2009 αλλά ξεκίνησα να δουλεύω με βίλες πιο πριν, το 2005 (ενω ταυτόχρονα εργαζόμουν ως Δ/ντής Marketing στην Vodafone)

Η διαδικασία επιλογής των εξοχικών, βιλών και επαύλεων είναι αυστηρή και αυτό διότι μέρος της επιτυχίας κρύβεται στο ίδιο το σπίτι. Και πάντα εξηγώ τον λόγο που δεν κάνω δεκτές κάποιες προτάσεις, κάτι που στο τέλος αποδεικνύεται σωτήριο για πολλούς και πολλές που ετοιμάζονται να ασχοληθούν με τον Τουρισμό. 

Κωνσταντίνος Ι. Παπαχατζής