Προφίλ

“Αρκετά απο τα ακίνητα των πελατών μου επιτυγχάνουν τζίρους που υπερβαίνουν τα 50.000 €”

Βραχυχρόνιες Μισθώσεις

Εμπειρία+στόχοι = αποτελέσματα

Κρατήσεις

Τα περισσότερα από τα ακίνητα όπου αναλαμβάνω την διεύθυνση διαφήμιση/marketing και τον συντονισμό των κρατήσεών τους υπερβαίνουν το 70-90% της χωρητικότητας τους για την περίοδο της σεζόν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι κρατήσεις αρχίζουν ήδη από την Άνοιξη ή συνεχίζονται σποραδικά και το Φθινόπωρο – κάτι που δεν επιτυγχάνεται μόνο με τις πλατφόρμες διαμοιρασμού. Υπάρχουν πολλά εργαλεία και πολλοί παράγοντες που είναι αναγκαία για να πετύχει ένα σπίτι.

Η δουλειά μου επικεντρώνεται στο να μεγιστοποιήσω τα έσοδα και τα κέρδη σε βίλες και μικρές ξενοδοχειακές μονάδες, εστιάζοντας στην ορθή παρουσίαση, σωστή διαφήμιση, το μάρκετινγκ, την τιμολόγηση, και τις στρατηγικές έκπτωσης.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας από το 2009 αλλά ξεκίνησα να δουλεύω με βίλες πιο πριν, το 2005 ενώ ταυτόχρονα εργαζόμουν ως Διευθυντής προϊοντικού Marketing στην Vodafone.

Η διαδικασία επιλογής των εξοχικών και βιλών είναι ενδελεχής και αυτό διότι μέρος της επιτυχίας κρύβεται στο ίδιο το σπίτι. Εάν κάποια πρόταση συνεργασίας δεν προχωρήσει, πάντα εξηγώ τον λόγο, κάτι που στο τέλος αποδεικνύεται σωτήριο για πολλούς και πολλές που ετοιμάζονται να ασχοληθούν με τον Τουρισμό. 

Κωνσταντίνος Ι. Παπαχατζής