Βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων

Βελτιώστε τις αναρτήσεις σας

στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης

Δυστυχώς, τα περισσότερα άτομα ή επαγγελματίες δεν ασχολούνται όσο θα έπρεπε με την ανάρτηση των ακινήτων τους σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, με αποτέλεσμα σημαντικές παράμετροι να παραμένουν ανεξέλεγκτες και να επηρεάζεται η απόδοση των ακινήτων τους όσον αφορά τις κρατήσεις και κατ’ επέκταση , κύκλος εργασιών.

Υπάρχει επίσης μια ευρέως διαδεδομένη εσφαλμένη αντίληψη ότι μια πλατφόρμα είναι αρκετή για την βραχυπρόθεσμη ενοικίαση ακινήτων.

Για αυτές τις περιπτώσεις έχουμε αναπτύξει μια λύση που ανταποκρίνεται σε καθεμία από αυτές τις ανάγκες:

Το να αφήσετε το ακίνητό σας μόνο στο Airbnb δεν είναι ίσως το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Πρέπει να επεκταθείτε σε όλους τους σημαντικούς ιστότοπους ενοικίασης, εάν δεν είστε ήδη εκεί, και να βελτιστοποιήσετε τις καταχωρίσεις ακινήτων σας, ανάλογα, ανάλογα με τα εργαλεία που παρέχονται από κάθε ιστότοπο ενοικίασης. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε πολλαπλές ροές κρατήσεων που λειτουργούν ταυτόχρονα για να μεγιστοποιήσετε την πληρότητά σας. Είναι καλύτερα να είστε αναρτημένοι σε 6-7 πλατφόρμες ενοικίασης ταυτόχρονα, αφήνοντάς τις όλες μαζί να λειτουργούν παράλληλα με στόχο να γεμίσετε το κατάλυμα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στη συνέχεια, θα πρέπει όλες οι καταχωρίσεις σας να συνδεθούν κάτω από μια στέγη. Αυτό θα σας επιτρέψει να διαχειρίζεστε το ημερολόγιο και τις τιμές σας ευκολότερα ακόμα και από το κινητό σας τηλέφωνο.

Τέλος, θα πρέπει να ξεκινήσετε να δημιουργήσετε μια κατάσταση όπου ένα μέρος των κρατήσεών σας θα είναι «καθαρό», δηλαδή χωρίς προμήθειες κράτησης, κρατώντας όλα τα χρήματα για εσάς-σχεδόν. Αυτό γίνεται με τη δημιουργία διαφημίσεων που σας στέλνουν ερωτήματα –δυνητικοί πελάτες είναι η καλύτερη λέξη- με το όνομα το email και τον αριθμό τηλεφώνου εκείνων που κάνουν μια ερώτηση. Εάν μπεί σε εφαρμογή, θα ήταν καλύτερο να έχετε μια μέθοδο για να λαμβάνετε χρήματα απευθείας ηλεκτρονικά – θα το ρυθμίσουμε και αυτό για εσάς. Θα χρειαστείτε έναν προϋπολογισμό για να τρέξετε διαφήμιση, πιθανώς 5-10€ την ημέρα, και να το δοκιμάσετε για 2-3 μήνες, ανάλογα με την εποχικότητά σας, και να δείτε πώς θα πάει και αν αξίζει τον κόπο για την περίπτωσή σας. Εάν το πάρετε στα σοβαρά, μπορεί να καταλήξετε να παίρνετε ένα σημαντικό μέρος των κρατήσεων σας χωρίς πλατφόρμες και προμήθειες- για όλη τη σεζόν.

Αλλαγές αναρτήσεων σε κείμενα και ρυθμίσεις

Πολλές φορές τα κείμενα και οι περιγραφές των καταλυμάτων δεν είναι γραμμένες όπως πρέπει και δημιουργούν περισσότερες απορίες παρά τις λύνουν με αποτέλεσμα ο ενοικιαστής να διστάζει να προχωρήσει στην μίσθωση, κάτι που δεν είναι άμεσα ορατό στον ιδιοκτήτη, παρά μόνο μέσω της υστέρησης σε κρατήσεις και έσοδα. Αυτό το κομμάτι μπορεί να βελτιωθεί πάρα πολύ και να βοηθήσει σημαντικά στην μείωση ή την εξάλειψη τέτοιων συμβάντων.

Επίσης λόγω της ολοένα αυξημένης πολυπλοκότητας στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, οι ιδιοκτήτες αντιλαμβάνονται μόνο ένα μικρό μέρος των διαθέσιμων ρυθμίσεων που έχουν στη διάθεσή τους για να βοηθήσουν στην αύξηση των κρατήσεων για τα ακίνητά τους. Και εδώ υπάρχει πάντα πολύ μεγάλο περιθώριο για βελτιώσεις, ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή εκμετάλλευση της κάθε ανάρτησης του ακινήτου στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Τις περισότερες φορές αυτό έχει να κάνει με την δημιουργία ενός ρεαλιστικού πλάνου τιμών και εκπτωτικών προσφορών.

Νέες αναρτήσεις σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης

Για νέα ή υπάρχοντα καταλύματα, επεκτείνουμε την προβολή τους με νέες αναρτήσεις σε πλατφόρμες όπου δεν έχουν παρουσία, οπότε αυξάνεται η προβολή σημαντικά, και έτσι μειώνεται το τεράστιο ρίσκο του να έχει κάποιος μόνο μια ανάρτηση των καταλυμάτων του σε μια πλατφόρμα (π.χ. Airbnb) και να παίρνει κρατήσεις μόνο από εκεί. Προτιμότερο είναι να αναρτώνται σε 6-7 πλατφόρμες ταυτόχρονα, και όλες μαζί να δουλεύουν παράλληλα με στόχο να γεμίζουν τα καταλύματα καλύτερα.

Αν σας ενδιαφέρει κάποιο από τα παραπάνω ή όλα μαζί, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ακούσουμε προσεκτικά και να σας κάνουμε μια προσφορά.