Βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων

Βελτιώστε τις αναρτήσεις σας

στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης

Δυστυχώς οι περισσότεροι ιδιώτες ή επαγγελματίες δεν ασχολούνται όσο θα έπρεπε με τις αναρτήσεις των ακινήτων τους στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης με αποτέλεσμα να μένουν αρρύθμιστες σημαντικές παράμετροι και να επηρεάζονται οι επιδόσεις των ακινήτων σε ότι αφορά τις κρατήσεις και κατ’ επέκταση τους τζίρους.

Υπάρχει επίσης διάχυτη η λανθασμένη εντύπωση πως μια πλατφόρμα είναι αρκετή ώστε να μισθώνονται τα ακίνητα βραχυχρόνια.

Για αυτές τις περιπτώσεις έχουμε αναπτύξει μια λύση που απαντάει σε κάθε μια από αυτές τις ανάγκες:

Αλλαγές αναρτήσεων σε κείμενα και ρυθμίσεις

Πολλές φορές τα κείμενα και οι περιγραφές των καταλυμάτων δεν είναι γραμμένες όπως πρέπει και δημιουργούν περισσότερες απορίες παρά τις λύνουν με αποτέλεσμα ο ενοικιαστής να διστάζει να προχωρήσει στην μίσθωση, κάτι που δεν είναι άμεσα ορατό στον ιδιοκτήτη, παρά μόνο μέσω της υστέρησης σε κρατήσεις και έσοδα. Αυτό το κομμάτι μπορεί να βελτιωθεί πάρα πολύ και να βοηθήσει σημαντικά στην μείωση ή την εξάλειψη τέτοιων συμβάντων.

Επίσης λόγω της ολοένα αυξημένης πολυπλοκότητας στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, οι ιδιοκτήτες αντιλαμβάνονται μόνο ένα μικρό μέρος των διαθέσιμων ρυθμίσεων που έχουν στη διάθεσή τους για να βοηθήσουν στην αύξηση των κρατήσεων για τα ακίνητά τους. Και εδώ υπάρχει πάντα πολύ μεγάλο περιθώριο για βελτιώσεις, ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή εκμετάλλευση της κάθε ανάρτησης του ακινήτου στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Νέες αναρτήσεις σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης

Για νέα ή υπάρχοντα καταλύματα, επεκτείνουμε την προβολή τους με νέες αναρτήσεις σε πλατφόρμες όπου δεν έχουν παρουσία, οπότε αυξάνεται η προβολή σημαντικά, και έτσι μειώνεται το τεράστιο ρίσκο του να έχει κάποιος μόνο μια ανάρτηση των καταλυμάτων του σε μια πλατφόρμα (π.χ. Airbnb) και να παίρνει κρατήσεις μόνο από εκεί. Προτιμότερο είναι να αναρτώνται σε 6-7 πλατφόρμες ταυτόχρονα, και όλες μαζί να δουλεύουν παράλληλα με στόχο να γεμίζουν τα καταλύματα καλύτερα.

Αν σας ενδιαφέρει κάποιο από τα παραπάνω ή όλα μαζί, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ακούσουμε προσεκτικά και να σας κάνουμε μια προσφορά.