Περισότερες κρατήσεις από Airbnb VRBO Booking.com

(για πολλά καταλύματα)

Από καιρό σε καιρό έχουμε πελάτες που έχουν στην κατοχή τους παραπάνω από ένα ή δυο καταλύματα. Για αυτούς τους πελάτες παρέχουμε μια υπηρεσία βελτιστοποίησης και ενσωμάτωσης Airbnb VRBO και Booking.com για να αναρτήσουμε νέα καταλύματα ή να βελτιώσουμε υπάρχοντα καταλύματα και να τα παραδώσουμε πίσω για διαχείριση από τον πελάτη.

Κάποιες από τις εργασίες ίσως πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή ειδικά για νέα ακίνητα. Για παλαιότερα ακίνητα που λαμβάνουν ήδη κρατήσεις, εργαζόμαστε για βελτιστοποίηση και επέκταση με στόχο την αύξηση των υφιστάμενων κρατήσεών τους. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει:

Επέκταση της απήχησής τους σε περισσότερους ιστότοπους,

Συγχρονισμός διαθεσιμότητας τιμών και άλλων παραμέτρων, ώστε να σας διευκολύνουμε και να έχετε μεγαλύτερη ευελιξία στη διαχείριση των ρυθμίσεων από μια κεντρική τοποθεσία,

Δημιουργία και υλοποίηση μιας εξαιρετικής στρατηγικής τιμολόγησης και εκπτώσεων για το επόμενο έτος, αξιοποιώντας τα εργαλεία που παρέχουν οι ιστότοποι, με δυναμική τιμολόγηση, όπου οι τιμές θα κυμαίνονται, ανάλογα με α) τον ανταγωνισμό (εντός καθορισμένων ορίων) β) τη ζήτηση και την προσφορά ορισμένες ημέρες και περιόδους λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές γιορτές και τις επίσημες αργίες.

Το ξεκίνημα μιας σελίδας κρατήσεων που λειτουργεί επιτρέποντας στους πελάτες να κάνουν κράτηση απευθείας με τον ιδιοκτήτη διεκδικώντας χαμηλότερη τιμή από αυτή που βλέπουν στους ιστότοπους ενοικίασης. και η αναζήτησης μια πηγή επισκεψιμότητας ώστε να συνδεθεί η νέα σελίδα κράτησης – κατά προτίμηση δωρεάν.

Εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε, παρέχουμε μια υπηρεσία όπου κατασκευάζουμε αυτού του είδους τη δομή για να λειτουργήσει για εσάς και να σας βοηθήσει να αποκομίσετε τα πλήρη οφέλη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα, αναφέροντας τον αριθμό των ιδιοκτησιών που διαχειρίζεστε, πού αναφέρετε και ποια άλλα εργαλεία χρησιμοποιείτε. Θα οργανώσουμε μια συνάντηση στον χρόνο επιλογής σας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με την εν λόγω υπηρεσία. Η εργασία μας βασίζεται σε συμβάσεις. χρησιμοποιούμε μια παγκόσμια αξιόπιστη διαδικτυακή υπηρεσία που ονομάζεται DirectContracts από την Upwork, για την εκτέλεση και τη διαχείριση έργων όπως αυτό. Χρεώνουμε 60$ ανά ώρα κατά μέσο όρο (εξαρτάται από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα) και η πληρωμή σας δεσμεύεται μέχρι να ολοκληρώσουμε την εργασία. Ο συνολικός αριθμός ωρών εξαρτάται από το μέγεθος της εργασίας που πρέπει να εκτελεστεί. Μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα έργων για πολλά καταλύματα παρακάτω.

Δείγματα δουλειάς (Αγγλικά)

Previous
Next

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα: