Πελάτες-Συνεργασίες

Εδώ μπορείτε να δείτε τα ακίνητα ορισμένων απο τούς πελάτες μας: Βίλες σπίτια και εξοχικά όπου δέχονται μισθώσεις τύπου Airbnb σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, και που γίνονται ή έχουν γίνει εργασίες ψηφιακής διαφήμισης, Marketing τιμολόγησης και διαχείρισης επικοινωνιών και κρατήσεων.

Villa Bona - Αυλίδα Χαλκίδα

Το σπίτι  κοιμίζει 11 άτομα  και έχει πισίνα 72 τετραγωνικά. Διακοσμημένο και πλήρως εξοπλισμένο με έναν πολύ ωραίο κήπο. Υπάρχει κλιματισμός παντού. Περιτριγυρίζεται απο ψηλά δέντρα και τοίχο παρέχοντας ιδιωτικότητα σε όσους το επιθυμούν. Εχει εξωτερικές βεράντες με θεα την γύρω περιοχή και τον Ευβοϊκό. Η δυναμική του σπιτιού σε τζίρο για βραχυχρόνιες ενοικιάσεις είναι μεταξύ 25-30,000 €. 

Villa Gaia - Παξοί

Το σπίτι  κοιμίζει 8 άτομα. Πλήρως εξοπλισμένο με εκπληκτική θέα στο λιμάνι. Εχει εξωτερική βεράντα με θεα την γύρω περιοχή. Η δυναμική του σπιτιού σε τζίρο για βραχυχρόνιες ενοικιάσεις είναι μεταξύ 25-30,000 €. 

βραχυχρόνια μίσθωση

Villa Δέσποινα Πρινές Ρέθυμνο Κρήτη

Ένα όμορφο σπίτι έξω από το χωριό Πρινές στο Ρέθυμνο, σε μια ήσυχη τοποθεσία, η βίλα αυτή κοιμίζει 6-8 άτομα σε τρία υπνοδωμάτια. Έχει ωραίο κήπο με πισίνα 40 τετραγωνικά. Το σπίτι είναι σε δυο επίπεδα, με το δεύτερο επίπεδο να έχει μια μεγάλη βεράντα με θέα τη γύρω περιοχή, και τη θάλασσα στο βάθος. Η συνεργασία ξεκίνησε στις αρχές του 2016 κάτω από άσχημη πολιτική συγκυρία αλλά κατάφερε να φέρει 90 διανυκτερεύσεις. Η βίλα Δέσποινα έχει δυνατότητα για 160 διανυκτερεύσεις και τζίρο στη σεζόν μεταξύ 20,000-30,000 €.

Saronic Citadel Σαλαμίνα

Ένα κάστρο έξω από το Περάνι σε μια ήσυχη τοποθεσία. Η βίλα αυτή κοιμίζει 18-21 άτομα. Έχει 10 στρέμματα κήπο, πισίνα και είναι πετρόκτιστο. Το σπίτι είναι σε τρια επίπεδα, με το ισόγειο να έχει μια μεγάλη βεράντα με θέα τη γύρω περιοχή, και τη θάλασσα στο βάθος. Η συνεργασία ξεκίνησε στις αρχές του 2018.  Το Saronic έχει δυνατότητα για 100-160 διανυκτερεύσεις και τζίρο στη σεζόν περίπου 30-35,000 €.

Villa Katia

Σπίτι με πισίνα που κοιμίζει 5 άτομα με θέα προς τη Ραφήνα και τη θάλασσα. Ωραία διακόσμηση, μεγάλη εξωτερική βεράντα και με μια πισίνα 70 τετραγωνικά. Η δυναμική του σπιτιού σε τζίρο για βραχυχρόνιες ενοικιάσεις είναι μεταξύ 15-20,000 €. Ξεκίνησε στο τέλος του 2017.

sounio beach villa

Ένα πολύ ωραίο σπίτι σε κοντινή απόσταση από το Σούνιο και μόλις 100 μέτρα από την αμμουδιά. Η δυναμική του σπιτιού σε τζίρο από βραχυχρόνιες μισθώσεις είναι 30,000€, και δραστηριοποιείται επιτυχημένα από το καλοκαίρι του 2016.

Helen's Villa Πικέρμι Αττική

Σπίτι με πισίνα που κοιμίζει 4 άτομα με θέα προς τον Υμμητό και τη θάλασσα. Ωραία διακόσμηση, μεγάλη εξωτερική βεράντα και με μια πισίνα 20 τετραγωνικά. Η δυναμική του σπιτιού σε τζίρο για βραχυχρόνιες ενοικιάσεις είναι μεταξύ 12-15,000 €. Ξεκίνησε στο τέλος του 2016.

Βραχυχρόνιες μισθώσεις

Etoile De Mer Villa Andros

Ένα από τα πιο όμορφα σπίτια στις Κυκλάδες. Αυτό το κόσμημα κοιμίζει έως 14 άτομα σε 5 υπνοδωμάτια. Έχει 100% απομόνωση από τον περιβάλλοντα χώρο και τον δρόμο, και έχει δικό του ιδιωτικό δρόμο που οδηγεί στο κυρίως σπίτι. Η πισίνα είναι προοδευτικού βάθους τύπου infinity στα 65 τετραγωνικά με δυο Jacuzzi jets, και η θέα από τον χώρο της πισίνας είναι εντελώς ανεμπόδιστη σε 180 μοίρες βλέποντας τα νησιά Γυάρο, Σύρο, Κύθνο, Τζια και μερικές φορές την Πάρο. Ξεκίνησε βραχυχρόνιες ενοικιάσεις τον Νοέμβριο του 2015 και είχε μια πολύ καλή πρώτη σεζόν το 2016. Η δυναμική της βίλας είναι 120 διανυκτερεύσεις με τζίρους ανά σεζόν μεταξύ 60-75,000 €.

Villa Ηλέκτρα, Ρέθυμνο, Κρήτη

Η βίλα βρίσκεται στα προάστεια του Ρεθύμνου κοντά στο χωριό Μπαλί. Έχει πολύ ωραία υπερυψωμένη θέα προς τη θάλασσα, κοιμίζει έως 7 άτομα σε τρία υπνοδωμάτια και έχει ιδιωτική πισίνα 35 τετραγωνικών με λειτουργία τζακούζι που βρίσκεται σε μια ευρύχωρη βεράντα και γειτνιάζει με το σαλόνι. Επίσης έχει δωμάτιο με σάουνα, όργανα γυμναστικής και κήπο. Σερβίρεται πρωϊνός μπουφές. Ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2009 και πιάνει σταθερά 120-150 διανυκτερεύσεις κάθε σεζόν, με τζίρο στα 50-55,000 €

Villa Πειθώ Ρέθυμνο Κρήτη

Η βίλα βρίσκεται στα προάστεια του Ρεθύμνου κοντά στο χωριό Μπαλί. Έχει πολύ ωραία υπερυψωμένη θέα προς τη θάλασσα, κοιμίζει έως 8 άτομα σε τρία υπνοδωμάτια και έχει ιδιωτική πισίνα 35 τετραγωνικών με λειτουργία τζακούζι που βρίσκεται σε μια ευρύχωρη βεράντα και γειτνιάζει με το σαλόνι. Επίσης έχει δωμάτιο με σάουνα, όργανα γυμναστικής και κήπο. Σερβίρεται πρωϊνός μπουφές. Ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2009 και πιάνει σταθερά 120-150 διανυκτερεύσεις κάθε σεζόν, με τζίρο στα 50-55,000 €.

Villa Αρχάνες Ηράκλειο Κρήτη

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό σπίτι κοντά στην περιοχή της Κνωσσού και στο χωριό Άνω Αρχάνες στο Ηράκλειο.  Κοιμίζει επτά άτομα σε τρία υπνοδωμάτια. Έχει βεράντα με κήπο και πισίνα, καθώς και barbeque. Η συνεργασία ξεκίνησε το 2009 και το σπίτι πιάνει σταθερά 60-90 διανυκτερεύσεις κάθε σεζόν, με τζίρο στα 17-20,000 €

Villa Καλυψώ Ρέθυμνο Κρήτη

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό σπίτι κοντά στην περιοχή της Κνωσσού και στο χωριό Άνω Αρχάνες στο Ηράκλειο.  Κοιμίζει επτά άτομα σε τρία υπνοδωμάτια. Έχει βεράντα με κήπο και πισίνα, καθώς και barbeque. Η συνεργασία ξεκίνησε το 2009 και το σπίτι πιάνει σταθερά 60-90 διανυκτερεύσεις κάθε σεζόν, με τζίρο στα 17-20,000 €

Villa Διώνη Ρέθυμνο Κρήτη

Η βίλα βρίσκεται στα προάστεια του Ρεθύμνου κοντά στο χωριό Μπαλί. Έχει πολύ ωραία υπερυψωμένη θέα προς τη θάλασσα, κοιμίζει έως 6 άτομα σε τρία υπνοδωμάτια και έχει μεγάλη ιδιωτική πισίνα με λειτουργία τζακούζι η οποία είναι περιφραγμένη για προστασία των παιδιών. Σερβίρεται πρωϊνός μπουφές. Ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2009 και πιάνει σταθερά 120-150 διανυκτερεύσεις κάθε σεζόν, με τζίρο στα 50-55,000 €.

Villa Gaia Λαγκάδες Τήνος Κυκλάδες

Παραδοσιακό σπίτι κοντά στην πόλη της Τήνου, με εξαιρετική θέα στο Αιγαίο και στα νησιά Σύρο, Ρηνιές Μύκονο και Πάρο. Η βίλα είναι πλήρως εξοπλισμένη και έχει πρόσβαση σε μεγάλη κοινή πισίνα. Κοιμίζει 12 άτομα και παρέχεται η δυνατότητα πρωϊνού δίπλα στην πισίνα. Η βίλα πιάνει άνετα τις 100 διανυκτερεύσεις και μπορεί να πιάσει και 40,000 € στη σεζόν.

Villa Teacher’s House Αγία Τριάδα Ρέθυμνο Κρήτη

Καταπληκτικό πετρόχτιστο σπίτι, σε χαμηλό υψόμετρο και με θέα την ακτή του Ρεθύμνου και το Αιγαίο. Το σπίτι έχει μια πολύ όμορφη πισίνα, περιβάλλεται από δέντρα και κοιμίζει έως 6 άτομα. Πιάνει άνετα τις 150 διανυκτερεύσεις κάθε σεζόν, ξεκινώντας από τον Απρίλιο και τελειώνοντας τον Οκτώβριο.

Villa Αδάμ Παράγκα Μύκονος Κυκλάδες

Μια ονειρεμένη βίλα που κοιμίζει 11 άτομα, και εξοπλισμένο με πισίνα τύπου lagoon, υπηρέτη, δωρεάν μεταφορά από λιμάνι και αεροδρόμιο, και καταπληκτική θέα προς τη θάλασσα και την γύρω περιοχή. Το σπίτι πιάνει τις 80 νύχτες κάθε σεζόν και τζίρο περίπου στα 80-100,000 €

Βίλα Θάλασσα Λαγκάδες Τήνος Κυκλάδες

Παραδοσιακό σπίτι κοντά στην πόλη της Τήνου, με εξαιρετική θέα στο Αιγαίο και στα νησιά Σύρο, Ρηνιές Μύκονο και Πάρο. Η βίλα είναι πλήρως εξοπλισμένη με δική της πισίνα και έχει πρόσβαση σε μεγάλη κοινή πισίνα. Κοιμίζει 12 άτομα και παρέχεται η δυνατότητα πρωϊνού δίπλα στην πισίνα. Η βίλα πιάνει άνετα τις 100 διανυκτερεύσεις και μπορεί να πιάσει και 40,000 € στη σεζόν.

Βίλα στη κορυφή του λόφου Ρέθυμνο Κρήτη

Ωραίο σπίτι, φτιαγμένο από πέτρα και ξύλο σε χαμηλό υψόμετρο και με θέα την ακτή του Ρεθύμνου και το Αιγαίο. Το σπίτι έχει μια πολύ όμορφη πισίνα, περιβάλλεται από δέντρα και κοιμίζει έως 6 άτομα. Πιάνει άνετα τις 150 διανυκτερεύσεις κάθε σεζόν, ξεκινώντας από τον Απρίλιο και τελειώνοντας τον Οκτώβριο.

Βίλα Εύα Παράγκα Μύκονος Κυκλάδες

Μια ονειρεμένη βίλα που κοιμίζει 10 άτομα, και εξοπλισμένο με πισίνα τύπου lagoon, υπηρέτη, δωρεάν μεταφορά από λιμάνι και αεροδρόμιο, και καταπληκτική θέα προς τη θάλασσα και την γύρω περιοχή. Το σπίτι πιάνει τις 80 νύχτες κάθε σεζόν και τζίρο περίπου στα 80-100,000 €

Οικία Andros Bella Vista Μπατσί Άνδρος

Πλήρως εξοπλισμένο, αυθεντικό παραδοσιακά κυκλαδίτικο σπίτι έξω από το χωριό Μπατσί και 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Γαυρίου. Κοιμίζει 8 άτομα σε 4 υπνοδωμάτια, και έχει κήπο και μια μεγάλη βεράντα που βλέπει προς την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα. Το σπίτι πιάνει άνετα 100 διανυκτερεύσεις με τζίρο στα 17-20,000 €

Βίλα Ασημένια Αγία Τριάδα Ρέθυμνο Κρήτη

Ωραίο σπίτι, φτιαγμένο με μοντέρνα αρχιτεκτονική που βρίσκεται  σε χαμηλό υψόμετρο και με θέα την ακτή του Ρεθύμνου και το Αιγαίο. Το σπίτι έχει μια πολύ όμορφη στρογγυλή πισίνα, έχει τζακούζι, περιβάλλεται από δέντρα και κοιμίζει έως 10 άτομα. Πιάνει άνετα τις 150 διανυκτερεύσεις κάθε σεζόν, ξεκινώντας από τον Απρίλιο και τελειώνοντας τον Οκτώβριο.

Βίλα Ανεμώνη Λαγκάδες Τήνος Κυκλάδες

Παραδοσιακό σπίτι κοντά στην πόλη της Τήνου, με εξαιρετική θέα στο Αιγαίο και στα νησιά Σύρο, Ρηνιές Μύκονο και Πάρο. Η βίλα είναι πλήρως εξοπλισμένη και έχει πρόσβαση σε μεγάλη κοινή πισίνα. Κοιμίζει 8 άτομα και παρέχεται η δυνατότητα πρωϊνού δίπλα στην πισίνα. Η βίλα πιάνει άνετα τις 100 διανυκτερεύσεις και μπορεί να πιάσει και 40,000 € στη σεζόν.

Βίλα Άστρο Αγία Τριάδα Ρέθυμνο Κρήτη

Ωραίο σπίτι, φτιαγμένο με μοντέρνα αρχιτεκτονική που βρίσκεται  σε χαμηλό υψόμετρο και με θέα την ακτή του Ρεθύμνου και το Αιγαίο. Το σπίτι έχει μια πολύ όμορφη στρογγυλή πισίνα, έχει τζακούζι, περιβάλλεται από δέντρα και κοιμίζει έως 8 άτομα. Πιάνει άνετα τις 150 διανυκτερεύσεις κάθε σεζόν, ξεκινώντας από τον Απρίλιο και τελειώνοντας τον Οκτώβριο.

Βίλα Νιόβη Λαγκάδες Τήνος Κυκλάδες

Παραδοσιακό σπίτι κοντά στην πόλη της Τήνου, με εξαιρετική θέα στο Αιγαίο και στα νησιά Σύρο, Ρηνιές Μύκονο και Πάρο. Η βίλα είναι πλήρως εξοπλισμένη με δική της πισίνα και έχει πρόσβαση σε μεγάλη κοινή πισίνα. Κοιμίζει 8 άτομα και παρέχεται η δυνατότητα πρωϊνού δίπλα στην πισίνα. Η βίλα πιάνει άνετα τις 100 διανυκτερεύσεις και μπορεί να πιάσει και 40,000 € στη σεζόν.

Βίλα Πέλαγος Αγία Τριάδα Ρέθυμνο Κρήτη

Ωραίο σπίτι, φτιαγμένο με μοντέρνα αρχιτεκτονική που βρίσκεται  σε χαμηλό υψόμετρο και με θέα την ακτή του Ρεθύμνου και το Αιγαίο. Το σπίτι έχει μια πολύ όμορφη πισίνα, έχει τζακούζι, περιβάλλεται από δέντρα και κοιμίζει έως 10 άτομα. Πιάνει άνετα τις 150 διανυκτερεύσεις κάθε σεζόν, ξεκινώντας από τον Απρίλιο και τελειώνοντας τον Οκτώβριο.

Βίλα Έρως Λαγκάδες Τήνος Κυκλάδες

Παραδοσιακό σπίτι κοντά στην πόλη της Τήνου, με εξαιρετική θέα στο Αιγαίο και στα νησιά Σύρο, Ρηνιές Μύκονο και Πάρο. Η βίλα είναι πλήρως εξοπλισμένη και έχει πρόσβαση σε μεγάλη κοινή πισίνα. Κοιμίζει 8 άτομα και παρέχεται η δυνατότητα πρωϊνού δίπλα στην πισίνα. Η βίλα πιάνει άνετα τις 100 διανυκτερεύσεις και μπορεί να πιάσει και 40,000 € στη σεζόν.

Βίλα Καλιστήμων Αγία Τριάδα Ρέθυμνο Κρήτη

Ωραίο σπίτι, φτιαγμένο με μοντέρνα αρχιτεκτονική που βρίσκεται  σε χαμηλό υψόμετρο και με θέα την ακτή του Ρεθύμνου και το Αιγαίο. Το σπίτι έχει μια πολύ όμορφη πισίνα, έχει τζακούζι, περιβάλλεται από δέντρα και κοιμίζει έως 10 άτομα. Πιάνει άνετα τις 150 διανυκτερεύσεις κάθε σεζόν, ξεκινώντας από τον Απρίλιο και τελειώνοντας τον Οκτώβριο.

Βίλα Μελίτη Λαγκάδες Τήνος Κυκλάδες

Παραδοσιακό σπίτι κοντά στην πόλη της Τήνου, με εξαιρετική θέα στο Αιγαίο και στα νησιά Σύρο, Ρηνιές Μύκονο και Πάρο. Η βίλα είναι πλήρως εξοπλισμένη και έχει πρόσβαση σε μεγάλη κοινή πισίνα. Κοιμίζει 8 άτομα και παρέχεται η δυνατότητα πρωϊνού δίπλα στην πισίνα. Η βίλα πιάνει άνετα τις 100 διανυκτερεύσεις και μπορεί να πιάσει και 40,000 € στη σεζόν.

Βίλα Σελήνη Λαγκάδες Τήνος Κυκλάδες

Παραδοσιακό σπίτι κοντά στην πόλη της Τήνου, με εξαιρετική θέα στο Αιγαίο και στα νησιά Σύρο, Ρηνιές Μύκονο και Πάρο. Η βίλα είναι πλήρως εξοπλισμένη και έχει πρόσβαση σε μεγάλη κοινή πισίνα. Κοιμίζει 4 άτομα και παρέχεται η δυνατότητα πρωϊνού δίπλα στην πισίνα. Η βίλα πιάνει άνετα τις 100 διανυκτερεύσεις και μπορεί να πιάσει και 20,000 € στη σεζόν.

Βίλα Αγάπη Λαγκάδες Τήνος Κυκλάδες

Παραδοσιακό σπίτι κοντά στην πόλη της Τήνου, με εξαιρετική θέα στο Αιγαίο και στα νησιά Σύρο, Ρηνιές Μύκονο και Πάρο. Η βίλα είναι πλήρως εξοπλισμένη και έχει πρόσβαση σε μεγάλη κοινή πισίνα. Κοιμίζει 4 άτομα και παρέχεται η δυνατότητα πρωϊνού δίπλα στην πισίνα. Η βίλα πιάνει άνετα τις 100 διανυκτερεύσεις και μπορεί να πιάσει και 20,000 € στη σεζόν.

Βίλα Κορνηλία Αγιόκαμπος Λάρισα

Πετρόκτιστη βίλα του 19ου αιώνα, ανακαινισμένη. Βρίσκεται 30 χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Λάρισας στην περιοχή Αγιόκαμπος, και μόλις 60 μέτρα από την ομώνυμη παραλία. Το σπίτι κομίζει 8 άτομα, είναι πλήρως εξοπλισμένο, και παρέχονται μαθήματα γιόγκα. Η βίλα πιάνει τις 100 διανυκτερεύσεις με τζίρο που ξεπερνάει τις 20,000€

Σπίτι στη Σαρωνίδα, Αττική

Ένα πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα που κοιμίζει 6 άτομα σε 3 υπνοδωμάτια με μεγάλες βεράντες που βλέπουν την γύρω περιοχή και τον Σαρωνικό. Το σπίτι μπορεί πιάνει άνετα τις 60 διανυκτερεύσεις και ένα τζίρο 15,000 €.