Βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων

Επαγγελματίες: Αυξήστε τις κρατήσεις σας

και διευκολύνετε τη διαχείριση τους

Συχνά μας πλησιάζουν μεσίτες ακινήτων ή επαγγελματίες του τουρισμού, που έχουν ξεκινήσει να ασχολούνται με βραχυχρόνιες μισθώσεις και τα ακίνητα που διαχειρίζονται αυξάνονται. Συνήθως ζητούν περισότερες κρατήσεις, και ευκολότερη διαχείριση σε ότι αφορά τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, ασχέτως του αριθμού ακινήτων που τρέχουν, χωρίς να είναι προσκολλημένοι σε ένα γραφείο όλη μέρα, ή να χρειάζονται προσωπικό για να τα διαχειρίζεται στη θέση τους. 

Επίσης υπάρχουν αρκετοί που δυσκολεύονται σημαντικά να εκμεταλλευτούν λύσεις που να φέρνουν κρατήσεις στο site που έχουν φτιάξει για τα καταλύματα τους, ή, στις σελίδες των social media ή μέσω της ψηφιακής διαφήμισης. Ειδικά για τo site με τα καταλύματα, ελάχιστοι τα έχουν κατασκευάσει όπως πρέπει πραγματικά να είναι, ώστε να αρέσουν στους επισκέπτες και να έχουν κρατήσεις (συνήθως είναι φτιαγμένα όπως αρέσουν σε αυτούς).

Για αυτές τις περιπτώσεις έχουμε αναπτύξει μια λύση που απαντάει σε κάθε μια από αυτές τις ανάγκες και παρέχει τα εξής:

Επέκταση προβολής

Για νέα ή υπάρχοντα καταλύματα, επεκτείνουμε την προβολή τους με νέες αναρτήσεις σε πλατφόρμες όπου δεν έχουν παρουσία, οπότε αυξάνεται η προβολή σημαντικά, και έτσι μειώνεται το τεράστιο ρίσκο του να έχει κάποιος μόνο μια ανάρτηση των καταλυμάτων του σε μια πλατφόρμα (π.χ. Airbnb) και να παίρνει κρατήσεις μόνο από εκεί. Προτιμότερο είναι να αναρτώνται σε 6-7 πλατφόρμες ταυτόχρονα, και όλες μαζί να δουλεύουν παράλληλα με στόχο να γεμίζουν τα καταλύματα καλύτερα.

Αυτόματη διαχείριση τιμών εκπτωτικών διαθεσιμότητας κ.α.

Ημερολόγια, τιμές και ελάχιστες διαμονές για όλες τις αναρτήσεις των καταλυμάτων σας μπαίνουν στον αυτόματο πιλότο, κάτω από ένα εργαλείο που θα σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα πάντα από το κινητό σας. Πλήρης ελευθερία.

Διαχείριση της κατασκευής νέου ή της μετασκευής ενός υπάρχοντος site

Συνήθως οι μεσίτες ή οι επαγγελματίες του τουρισμού δεν μπορούν να διαχειριστούν την ανάπτυξη ενός site, ή την μετασκευή του, διότι χρειάζονται α) τεχνολογικές γνώσεις β) γνώσεις των σωστών εργαλείων για να έρχονται κρατήσεις στο site γ) γνώσεις και εμπειρία στην ανάπτυξη των κατάλληλων τεχνικών για να πετύχει το site. Επειδή στις περισσότερες περιπτώσεις τίποτε από αυτά δεν συμβαίνει και οι επαγγελματίες καταλήγουν με ένα site ‘που τους αρέσει’, αλλά δεν λειτουργεί. Αν αναλάβει κάποιος έμπειρος επαγγελματίας την διαχείριση της κατασκευής ή της μετασκευής ενός site, το αποτέλεσμα είναι εντελώς διαφορετικό. Τηρούνται οι χρόνοι παράδοσης, γίνεται σωστή χρέωση, εξαλείφεται η πιθανότητα πλάνης λόγω άγνοιας επι του αντικειμένου, και ο επαγγελματίας καταλήγει με ένα site που έχει όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να αποδώσει ειδικά εάν ενεργοποιηθούν τα κατάλληλα εργαλεία.

Αν σας ενδιαφέρει κάποιο από τα παραπάνω ή όλα μαζί, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ακούσουμε προσεκτικά και να σας κάνουμε μια προσφορά.