Κάθε επιχειρηματίας ή ιδιώτης που θα ρωτήσετε θα ήθελε τουλάχιστον ένα σημαντικό μέρος των κρατήσεων που παίρνει κάθε χρόνο να μην είναι από τις πλατφόρμες μίσθωσης. Αν είστε ένας από αυτούς θα πρέπει να εξετάσετε μια πιο προχωρημένη, και σύνθετη λύση που να σας παρέχει αυτή την δυνατότητα, δίνοντας σας την ευκαιρία να αυξήσετε τις κρατήσεις σας αποφεύγοντας τους ανταγωνιστές σας που καραδοκούν σε όλες τις πλατφόρμες.

Πόσα πρέπει να ξοδέψω;

Έχουμε διαχειριστεί διαφημιστικούς προϋπολογισμούς έως και 1000€ /μήνα για τουριστικές επιχειρήσεις. Μόλις συζητήσουμε μαζί σας σχετικά με το κατάλυμά σας, την περιοχή σας και τους στόχους μάρκετινγκ, θα μπορούμε να προτείνουμε έναν προϋπολογισμό που θα είναι κατάλληλος για εσάς. Το κόστος ανά κλικ ποικίλλει ευρέως και εξαρτάται συνήθως από την περιοχή του καταλύματος και την εποχή που είναι ενεργή η διαφήμιση.

Κατασκευή διαφημιστικού λογαριασμού

Ενώ οι μεγάλες εταιρείες ψηφιακής διαφήμισης θέτουν όριο ελάχιστου προϋπολογισμού για ψηφιακή διαφήμιση, το γραφείο μας δεν το κάνει. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να ακυρωθούν ανά πάσα στιγμή, μετά από ειδοποίηση τουλάχιστον 30 ημερών. Δεν απαιτούμε ποσοστό επί του μηνιαίου προϋπολογισμού αγοράς διαφήμισης. Ως πάροχος ωριαίας υπηρεσίας, μπορείτε να εμπιστευτείτε τις συμβουλές μας σχετικά με τον προϋπολογισμό των διαφημίσεών σας χωρίς να ανησυχείτε αν προσπαθούμε να αυξήσουμε τον διαφημιστικό σας προϋπολογισμό για δικό μας όφελος. Χρεώνουμε 40€ ανά ώρα (συν ΦΠΑ), που χρεώνονται την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα. Συνήθως χρειάζονται περίπου 4 ώρες για τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού Google Ads για τις περισσότερες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Στη συνέχεια, μας παίρνει συνήθως 1 έως 1,5 ώρα το μήνα για να ελέγξουμε, να αναφέρουμε και να βελτιστοποιήσουμε τον λογαριασμό, ανάλογα με το μέγεθος του διαφημιστικού λογαριασμού.

Αμοιβές *

Χρεώνουμε 40€ ανά ώρα συν ΦΠΑ 24%.Συνήθως χρειάζονται περίπου 4 ώρες για τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού Google Ads ή Bing Ads για τις περισσότερες μικρές επιχειρήσεις (περιλαμβάνει την δημιουργία μιας search, display ή remarketing διαφημιστικής καμπάνιας, την δημιουργία goals και conversion tracking καθώς και την ρύθμιση των μηνιαίων αναφορών προόδου). Στη συνέχεια, χρειάζονται συνήθως 3 ώρες το μήνα για να ελέγξουμε, να συντηρήσουμε και να βελτιώσουμε την διαφήμισης σας, ανάλογα με το μέγεθος του διαφημιστικού λογαριασμού που έχετε.

*Η διαφημιστική πλατφόρμα, όπως η Google Ads ή η Bing Ads θα σας χρεώσει τα έξοδα διαφημιστικής προβολής απ’ ευθείας στην κάρτα σας. Αποδείξεις και τιμολόγια θα είναι διαθέσιμα στην κάθε πλατφόρμα. Εναλλακτικά μπορούμε να σας αποστέλλουμε τα παραστατικά στο τέλος κάθε μήνα απ’ ευθείας σε εσάς ή τον λογιστή σας με 5€/μήνα. Οι χρεώσεις δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Μπορείτε να καλέσετε στο 210 9810348 καθημερινά 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, για περισότερες πληροφορίες, ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.