Κριτικές Πελατών

"Η γνώση, η εντιμότητα, και ο επαγγελματισμός σας είναι κόσμημα και φάρος στην επιχειρηματικότητα του χώρου."
Μαρία Βιτοράκη, Vitoraki's apartments
“Ο Κωνσταντίνος είναι στενός μας συνεργάτης εδώ και σχεδόν 4 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό μας, μέσα από τον άψογο επαγγελματισμό και τον ανοιχτό χαρακτήρα του. Είναι ειδικός στο επάγγελμά του, έχει ξεκάθαρη άποψη για πράγματα και καταστάσεις, αναζητά αποτελέσματα, σεβόμενος ακόμα τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες των πελατών του. Η ειλικρίνειά του, η άμεση ανταπόκρισή του, ο προσανατολισμός του στην επίλυση προβλημάτων, μαζί με την ενδελεχή προετοιμασία και τις προτάσεις του είναι μόνο μερικές από τις επαγγελματικές του αξίες που εγγυώνται μια ομαλή συνεργασία."
Katerina Vlachopoulou Villa Gia Paxoi
“Διαθέτω μία βίλα στο Ρέθυμνο, στην περιοχή Πρινές (Ρέθυμνο). Η βίλα διαθέτει πισίνα και είναι της τάξης των 135τμ. Εχω συνεργασία με την εταιρεία Host αρκετά χρόνια τώρα. Η εμπειρία μου είναι εξαιρετική, μπορώ και συζητάω ότι πρόβλημα προκύψει πολύ ανοικτά, και βρίσκουμε λύσεις με ήρεμο τρόπο. Εχει αναπτυχθεί αμοιβαία εμπιστοσύνη και σχέση piece of mind. Οι κρατήσεις στην βίλα έχουν αυξηθεί όλα αυτά τα χρόνια, και θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα μία συνεργασία με την εταιρεία Host.“
Παντελής Σταγκάκης Villa Despina
“Έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας με τον Kύριο Παπαχατζή, ο απολογισμός αυτής είναι κάτι παραπάνω από θετικός. Πρόκειται για έναν επαγγελματία με όλη την σημασία της λέξης και έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Η απόδοση του ακινήτου μας βελτιώθηκε πάρα πολύ και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Σε ευχαριστούμε Κώστα.“
Κώστας Τσατσαρώνης Blue Dream Villa
“Θεωρώ μεγάλη επιτυχία για μένα, την αλλαγή που έκανα και ήρθα στο γραφείο σου.Για όσο καιρό το σπίτι μου θα νοικιάζεται, μόνο μαζί σου θα συνεργάζομαι. Σ'ευχαριστώ για όποιες προσπάθειες καταβάλεις για τον ίδιο σκοπό!“
Χάρης Παπάζογλου, Saronic Citadel Villa Castle
“Από τις αρχές του 2019 είμαι υπεύθυνος σε μία ιδιοκτησία για τις αφίξεις - αναχωρήσεις και την προετοιμασία του χώρου. Tα τρία πρώτα χρόνια συνεργάστηκα με μία γνωστή εταιρεία στον χώρο, από την οποία μόνο αρνητικές εντυπώσεις μου έμειναν... Η συνεργασία μας με τον Κωνσταντίνο ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022. Ο Κωνσταντίνος διακρίνεται από υψηλό επαγγελματισμό! Οι επισκέπτες έχουν αναλυτικές οδηγίες προσέγγισης της ιδιοκτησίας και οι όροι που περιγράφονται ξεκάθαρα σε συμβόλαιο που παρέχεται σε αυτούς, καλύπτει τον ιδιοκτήτη από κάθε αρνητική εξέλιξη. Όποτε χρειάστηκε να επικοινωνήσουμε η απόκριση του ήταν αστραπιαία βρίσκοντας λύση σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την διαμονή των επισκεπτών. Προτείνεται χωρίς κανένα δισταγμό, η συνεργασία! Ευχαριστώ Κωνσταντίνε!“
Παναγιώτης Δουραμάνης, Villa Bona
“Ένα τέλειο Δεκάρι! Παράδοση την ημερομηνία που έπρεπε, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ επικοινωνία, πολύ ποιοτική δουλειά και η τελική παρουσίαση ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε η εταιρεία μας. Θα συνεργαστούμε πάλι σύντομα!“
Meredith Garrett, StayMinty Treehouses Connecticut USA
“Αν αξιολογήσεις τον Κώστα σίγουρα τον προσλαμβάνεις. Ο Κώστας παρείχε παραπάνω απο αυτά που ζητήσαμε για το Project μας. Ένας ικανός και πολύ έμπειρος άνθρωπος σε Airbnb έρευνες αγοράς“.
Mathew Wilhelm, SHAMBLES LTD USA
“Ο Κώστας όντως πήγε πάνω και πέρα απο τα ζητούμενα! Κατάλαβε τις ανάγκες μας ως πελάτη και παρέδωσε σε χρόνο ρεκόρ. Μπορείτε να πείτε ότι γνωρίζει πολύ καλά γι' αυτό που μιλάει από πρώτο χέρι και ότι έχει κάνει επίσης την έρευνά του. Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα και ελπίζω να συνεργαστώ ξανά μαζί του στο εγγύς μέλλον.“
J. Monteroso, Epic, Canada
“Επαγγελματίας, γρήγορος και προσεκτικός τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.”
Anthony Davi, Davi Real Estate CA USA
“Ο Κώστας είναι 100% το πλέον κατάλληλο άτομο για ανάλυση ανταγωνισμού airbnb. Ήξερε ακριβώς τι να κάνει και πώς να το κάνει. Επικοινώνησε ξεκάθαρα. Ο Κώστας έμεινε μπροστά από την προθεσμία και έκανε τις μικρές αλλαγές που χρειαζόμουν αποτελεσματικά. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Κώστα σε όποιον αναλύει μια αγορά airbnb.“
Trevor Cornwell, GuestHouse, USA
“Ο Κώστας είναι πραγματικός επαγγελματίας. Αν ψάχνετε για κάποιον να σας βοηθήσει να κάνετε έρευνα σε μια αγορά που σχετίζεται με ενοικιάσεις ακινήτων, αυτός είναι ο άνθρωπός σας. Έχει μια καλή προσέγγιση, υποστηρίζει τα πάντα με δεδομένα, παρέχει διορατικές περιλήψεις και αναλύσεις και σας δίνει όλα τα έγγραφα για να διασταυρώσετε μόνοι σας. Είναι επίσης πολύ καλός διαχειριστής χρόνου και κάνει πράγματα όταν λέει ότι θα τα κάνει. Θα χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες του οπωσδήποτε στο μέλλον.“
Faran Qureshi, Coventry CT USA
“Εξαιρετικός ο Κύριος Παπαχατζής! Αφιερώνει χρόνο στους πελάτες του χωρίς φειδώ, τους βοηθάει στο κάθε βήμα, χωρίς να τους επιβάλλει μόνιμη συνεργασία. Εξαιρετικός άνθρωπος ! “
Βίκυ Παπαθανασίου-Villa Almyriki
“Άψογος επαγγελματισμός, υψηλού επιπέδου συμβουλευτικής ακινήτων. Μου δώσατε λύσεις και προοπτική για το ακίνητό μου. Συγχαρητήρια για τις υπηρεσίες σας.”
Νατάσσα Ασμανίδου
“Υπέροχη γνωριμία και ολοκληρωμένη άποψη αντικειμένου! Επαγγελματισμός, απλά. Έτσι πρέπει να είναι όλοι!”
Τόλης Ξέστερνος
“Άψογος στην εξήγηση όλων των λεπτομερειών που χρειάζεται ένα σπίτι ώστε να διαχειριστεί σωστά και επαγγελματικά”
Κυρία Ελένη Οδοιπόρου Εκάλη
“Ειλικρινά χαίρομαι τόσο που σας γνώρισα όσο και για τον απίστευτο επαγγελματισμό που σας διακατέχει. Απλότητα, ξεκάθαρες πληροφορίες και διευκρινήσεις έτσι ώστε να μπορέσω να καταλάβω τι είναι καλύτερο για εμένα και το ακίνητο μου που σας διέθεσα προς διαχείριση. Σχετικά με τα online σεμινάρια σας είναι σωστά και πλήρη τα μαθήματα, για εμάς που δεν είμαστε του χώρου. Εύχομαι η συνεργασία μας να ευδοκιμήσει και πάντα επιτυχίες για το γραφείο σας αν και είμαι σίγουρη πως είναι κάτι που ήδη το έχετε κατακτήσει.”
Τόνια Συρίγου
Σας ευχαριστούμε και πάλι Κύριε Παπαχατζή για τις πολύτιμες συμβουλές, χωρίς δεσμεύσεις...μόνο απόλυτη ανθρωπιά. Σας εύχομαι πάντα τα καλύτερα γιατί σας αξίζουν.
Ευαγγελία Βαζαίου
Τα Online σεμινάρια είναι εξαιρετική ιδέα και πολύ χρήσιμα ειδικά για ανθρώπους σαν εμένα που δεν έχουν ιδέα από αυτού του τύπου τις ενοικιάσεις. Ευχαριστώ!
Ελευθέριος Καραπαναγιώτης
"Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη συνεργασία μας, την άψογη προώθηση του Etoile De Mer, που με την καθοδήγησή σας και τον επαγγελματισμό σας, έφερε άμεσα θετικά αποτελέσματα. Σε κάθε θέμα που αντιμετωπίσαμε , ενεργήσατε άμεσα με την εμπειρία σας, την ευελιξία σας και την εντιμότητά σας.
Παύλος-Βάνα, Etoile De Mer Villa
"Σας ευχαριστώ πολύ για την επαγγελματική σας δουλειά στην προώθηση της εξοχικής κατοικίας μου."
Dr.Δημουσιαρης Γρηγόριος, Villa Kornilia
"Εξαιρετικός επαγγελματισμός. Ολοκληρωμένη λύση διαχείρησης του ακινήτου σας. Για να ασχοληθείτε ελάχιστα και να έχετε την μέγιστη δυνατή απόδοση."
Νίκος Ψυχογιός, Imagin
"Σας ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες και ουσιαστικές πληροφορίες που μου δώσατε. Η βοήθειά σας ήταν ιδιαίτερα σημαντική και κατατοπιστική."
Μάκης Κολώνας, Villas Marianna
"Εξαιρετικός συνεργάτης, με άρτια γνώση του αντικειμένου και της Αγοράς. Προσφέροντας πάντα αποτελεσματικές λύσεις προώθησης και εξαιρετική διαχείριση των τουριστικών καταλυμάτων."
Νταϊάνα Πανεθυμιτάκη, Villa Mariposa Χανιά
“This is by far the best freelance collaboration experience to date and we have been using freelancers for quite some time. Kostas is an extremely professional vacation rental marketer and most definitely on top of his game. He does whatever it takes to get the job done and walks you through every step of the process. Most definitely we will be working with him again in the future”
Jessica Hammond, Bali Resorts
"Kostas does exceptional work in managing our marketing and bookings for our villas in Crete for the past 6 years - he is an outstanding vacation rentals professional with excellent knowledge in online and offline marketing; his work on our rates and our seasonal pricing and special offers for every coming season helps us book our villas solid. A truly rare breed to work with in these hard Times."
Owner of Villas in Rethymnon Crete
"A very good and simple, well laid out promotion and outstanding reservation management service for our vacation house in Heraklion - Kostas is the person to talk to if you are worried about your bookings"
Owner of Villas in Heraklion Crete
"We decided to rent our country house in the outskirts of Korinthos near the area of "Ai Giorgis". Although being in the middle of the financial crisis Kostas brought 100 nights and literally saved us with the deposits. Even when the country's bankruptcy was announced we didn't have a single cancellation coming. We will renew with Kostas in the coming seasons because he brings us very good results, he is a balanced professional with a good work background and has nerves made of steel"
Villa Owner District of Korinth Greece