Σας βοηθάμε να προσθέσετε ετικέτες, να μετρήσετε και να παρουσιάσετε με σαφήνεια τι είναι πραγματικά σημαντικό για το κατάλυμα σας.

Google Analytics για το κατάλυμα σας

Μπορούμε να ρυθμίσουμε σωστά το Google Analytics και τον Google Tag Manager, να συλλέξουμε και να αναλύσουμε πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες σας, να αναπτύξουμε μια μακροπρόθεσμη στρατηγική ανάλυσης και να οπτικοποιήσουμε τα δεδομένα σας χρησιμοποιώντας το Data Studio ή το Google Analytics, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτά ανά πάσα στιγμή.

Μπορούμε να μετατρέψουμε τους επιχειρηματικούς σας στόχους σε αναφορές μετρήσιμων δεικτών και ενδεικτικούς πίνακες εργαλείων.

Έτσι, εάν χρειάζεστε:

  • Να ρυθμίσετε το Google Analytics και την προσθήκη ετικετών για τον ιστότοπό σας εξ’ αρχής
  • Να μετεγκαταστήσετε το Google Analytics στο Google Analytics 4
  • Έλεγχο λογαριασμού Google Analytics, που διασφαλίζει ότι όλα λειτουργούν
  • Μια ξεκάθαρη στρατηγική του Google Analytics, γνωρίζοντας ακριβώς τους δείκτες απόδοσης (KPI) που πρέπει να παρακολουθείτε
  • Αναφορές και πίνακες ελέγχου στο Data Studio για εύκολη παρακολούθηση των δεδομένων σας

μπορούμε να τα κάνουμε όλα αυτά για εσάς.

Πόσο είναι το κόστος;

Γενικά, η χρέωση είναι 49 € ανά ώρα (πλέον ΦΠΑ) για εφάπαξ ή ad hoc έργα. αλλά όποια και αν είναι η χρέωση, θα εξαρτηθεί από τον χρόνο και την προσπάθεια που απαιτείται για την ενεργοποίηση της λύσης στο site του καταλύματος σας.

 Εάν είναι μια απλή εγκατάσταση, τότε το κόστος θα είναι χαμηλό. Αλλά, εάν πρόκειται να είναι πολύπλοκο, τότε το κόστος θα αυξηθεί. Εάν το έργο είναι πραγματικά πολύπλοκο και πρόκειται να απαιτήσει σημαντική προσπάθεια, μπορούμε επίσης να διαπραγματευτούμε το τελικό κόστος. Έχουμε παραδώσει έργα υλοποίησης του Google Analytics από 300 έως 2.600 €.

Η τελική τιμή δεν καλύπτει την συμμετοχή προγραμματιστή για εργασίες DOM ή Data Layer. Αυτό είναι επιπλέον.

Σημαντικά σημεία

Κατάλληλες εγκρίσεις και άδειες

Οι εγκρίσεις μπορούν να γίνουν ένα σημαντικό εμπόδιο. Είμαστε εξωτερικοί συνεργάτες και συχνά οι πολιτικές της εταιρείας από διάφορα τμήματα δεν επιτρέπουν την ομαλή συνεργασία με εξωτερικούς προμηθευτές. Για παράδειγμα, μπορεί να υπάρχει αυστηρή πολιτική πληροφορικής και συμμόρφωσης στην εταιρεία σας, σύμφωνα με την οποία μπορείτε να συνεργαστείτε μόνο με εκείνες τις εταιρείες που διαθέτουν ορισμένες πιστοποιήσεις ISO. Ως εκ τούτου, είναι προτιμότερο να ελέγχετε διασταυρώνοντας με τους βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς σχετικά με τις απαιτήσεις για να συνεργαστείτε με εξωτερικούς συνεργάτες όπως εμείς και στη συνέχεια να προχωρήσετε.

Σωστή πρόσβαση σε εργαλεία

Για να εργαστούμε στο project σας, προφανώς χρειαζόμαστε σωστή πρόσβαση στους διάφορους λογαριασμούς σας. Αλλά η φύση της δουλειάς μας είναι τέτοια που θα μοιράζεστε τα δεδομένα σας μαζί μας. Ανάλογα με τις πολιτικές της εταιρείας σας – μπορείτε να μας παραχωρήσετε την πρόσβαση που χρειαζόμαστε ή δεν μπορείτε. Είναι καλύτερα να το ελέγξετε πρώτα, διαφορετικά υπάρχουν πολλά μπρος-πίσω και καταλήγει να είναι πολύ χρονοβόρα η τελική απόφαση για ανάθεση ή μη του project σας.

Σωστή πρόσβαση στο site σας

Μπορεί να υπάρχουν ορισμένες ενότητες του site  σας στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο οι πελάτες σας, αλλά θα είναι σημαντικές από την άποψη της ανάλυσης και της παρακολούθησης. Για να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτές τις ενότητες, θα χρειαστούμε λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν για εμάς. Σε περίπτωση που υπάρχουν συναλλαγές, θα χρειαστούμε τα στοιχεία της δοκιμαστικής κάρτας ή κουπόνια έκπτωσης 100%, έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε πολλές δοκιμές κρατήσεων για τον εντοπισμό τυχόν σφαλμάτων. Επίσης, είναι προτιμότερο να έχετε ενημερώσει την ομάδα CRM σχετικά με τις δοκιμές αυτές, ώστε να μην υπάρχει σύγχυση στο τέλος τους, εάν δουν μια ασυνήθιστη απότομη αύξηση της δραστηριότητας των κρατήσεων σας.

Μπορείτε να καλέσετε στο 210 9810348 καθημερινά 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, για περισότερες πληροφορίες, ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.